Op een miezerig sportpark Zandweerd was het Wesepe dat het spel bepaalde. Na 10 minuten kwam Rens in botsing met de keeper. Hij kon niet verder en moest met de brancard van het veld. Hij werd vervangen door Kevin.

Wesepe creëerde twee kansen, maar paal en keeper stonden in de weg. Ook Kevin moest voor de rust met een handblessure van het veld. Het zit Wesepe niet mee: het hele seizoen wordt de selectie geplaagd door (langdurige) blessures. Sallandia had nog geen kans gehad, maar toch kwamen de geel-zwarten op 1-0. Een vrije trap rond de middellijn was de aanleiding voor de tegengoal. Door miscommunicatie kon de aanvaller van Sallandia na een klein half uur vrij inkoppen. Het spel werd slordiger en er was veel balverlies aan beide kanten. Sallandia wist na 40 min. uit een diepe bal de 2-0 aan te tekenen.

Na de rust bleven beide teams onzorgvuldig en miste Wesepe zijn enige kans op 2-1. Daarna was het Sallandia dat domineerde en paal en lat raakte. Mede door goed keeperswerk van Rick bleef het 2-0. Een teleurstellende middag en weer 2 blessures er bij.

Volgende week komt runner-up SV Raalte naar de Muggert en zal het beter moeten dan vandaag.

De opstelling: Rick Jansen – Rik Veldkamp – Sven Booijink – Richard Flierman – Bart Spoler – Davy Timmer Arends – Delano Schotman – Jarno EeRouweler – Rens Broekhof – Rick van Gelder – Stefan Jansen.
Ingevallen: Kevin Teunissen – Niek Saris – Ruben Kleine Schaars.