De laatste bekerwedstrijd van SC Wesepe tegen Lettele eindigde in 2-2. Na twee bekernederlagen, waarbij de tegenstanders duidelijk een maatje te groot bleken, werd de derde bekerwedstrijd tegen vierdeklasser Lettele gespeeld.

Wesepe begon goed aan de wedstrijd en in de 7de minuut schoot Beau een prima voorzet van Davy binnen. Wesepe voetbalde geduldig en gaf verdedigend weinig weg. Dit resulteerde in de 24ste minuut tot de volgende mogelijkheid en goal. Dit keer reageerde Jorik goed op een diepe bal vanuit het middenveld. Met een goeie beweging zette hij de doelman en een verdediger op het verkeerde been en schoof de bal in het netje.

Helaas kreeg Wesepe toch nog een goal tegen in de eerste helft. Op slag van rust scoorde Lettele uit matig weggewerkte corner. De afgeslagen bal werd ineens langs iedereen in het doel geschoten 1-2.

Na de thee viel Lettele aan en Wesepe had daar aanvankelijk veel moeite mee. Vooral door de hoge druk durfde Wesepe niet meer zo te voetballen als in de eerste helft. Regelmatig wat paniek aan de bal en niet altijd de goede keuzes zorgden ervoor dat Lettele de druk er goed op kon houden. Gelukkig stond de jonge Weseper ploeg uitstekend te verdedigen en werd er voor elke meter gevochten. Hierdoor werden op tijd een aantal mogelijkheden voorkomen.

Toch maakte Lettele een kwartier voor tijd gelijk: een diepe bal op rechts werd door de rechterspits lang Lars geschoten (2-2). Na deze gelijkmaker kregen beide ploegen nog een aantal mogelijkheden om de winst binnen te slepen. Iets wat voor beide ploegen op basis van de gehele wedstrijd onterecht zou zijn.

Al met al een wisselende voorbereiding voor de sterk verjongde Weseper ploeg. Sterke perioden afgewisseld met veel slordigheden en ook behoorlijk wat tegendoelpunten. Wel is er in elke wedstrijd gedurende de voorbereiding gescoord en staat er een hechte groep die voor elkaar willen knokken. Dat geeft de ploeg moed om volgende week aan de competitie te beginnen thuis tegen DAVO Deventer.

De opstelling: Lars Jansen – Robbin Aarnink – Hans Tijhaar – Thom Mensink – Harm Willemsen – Vincent Achtereekte – Davy Timmer Arends – Delano Schotman – Daan Rouweler – Beau de Bone – Jorik Rouweler ingevallen Bram Wonink en Rick van Gelder.