De laatste bekerwedstrijd was een thuiswedstrijd tegen Sallandia. Sallandia moest winnen om door te gaan in de beker en bij alle andere resultaten zou ABS een ronde verder gaan.

Het begin van de wedstrijd was voor Sallandia. Een gedurfde en verzorgde opbouw van achteruit en snelheid voorin, goede ingrediënten om het tegenstanders lastig te maken. Dit gebeurde dan ook afgelopen zondag. ABS was zoekende en Sallandia de bovenliggende partij. De eerste kansen waren dan ook voor de gasten. Na ongeveer 20 minuten kwam de op dat moment verdiende 0-1. Een voorzet van de zijkant werd bij de 2de paal binnengekopt.

Daarna kwam ABS wel beter in de wedstrijd, maar kwam niet tot echt grote kansen. Sallandia kreeg daarentegen nog wel een paar mogelijkheden. Zoals wel vaker speel je nooit twee dezelfde helften en dat was nu ook het geval. ABS kwam veel beter uit de kleedkamer en een lange pass van Wessel Nikkels werd perfect aangenomen door Yannick Duteweert en ook afgemaakt.

Daarna bleef ABS de bovenliggende partij. Sallandia moest steeds verder terug en eigenlijk was het wachten op de 2-1 van ABS. Op dat moment maakt Sallandia de 1-2 en moet ABS weer in de achtervolging.

ABS blijft de betere zonder tot echt grote kansen te komen. In de 90ste minuut krijgt Thijs Hovenkamp de bal en met een geweldige actie schiet hij de bal in de kruising, een prachtige goal. De 2-2 is ook de eindstand waardoor ABS een ronde verder bekert. Al met al was het een mooie wedstrijd waarbij beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren.

Komende zondag start de competitie voor ABS. Ze spelen dan direct de uitwedstrijd tegen Holten. Aftrap 14:00 uur.