Op basis van de tweede helft heeft Wesepe een verdiend punt meegenomen uit Raalte en dat had in de slotseconde zelfs nog mooier kunnen zijn…

Raalte begon voortvarend en drong Wesepe terug en, met goed combinatievoetbal, trachtte men door de verdediging heen te komen. De eerste kans was voor Wesepe, na een snelle aanval over rechts werd de bal strak voorgegeven en Rens Broekhof schoot hard in. Helaas spatte de bal via de lat het veld weer in. Daarna kwam Raalte twee keer goed door en in de 26e en 38e minuut wisten zij de doelman te verschalken en nog eenmaal de paal te raken.. Daarmee werd de ruststand 2-0.

Na de thee kwam Wesepe beter in de wedstrijd en Raalte kwam niet verder meer dan de 16 meter. In de 74e minuut wist Rens Broekhof een corner van links in de verre bovenhoek te draaien 2-1, Wesepe rook zijn kans en ging op jacht naar de gelijkmaker en dat lukte uiteindelijk in de 89e minuut. Een vrije tap vanaf links, getrapt door Rens Broekhof, ging over de doelman heen en werd, door de meegekomen Hans Tijhaar met de punt van de schoen, bij de tweede de paal binnen gewerkt.

Na die 2-2 had het zelfs nog mooier kunnen worden voor Wesepe; in de allerlaatste aanval kwam Rens Broekhof alleen voor de doelman, echter ging zijn boogbal net over de doelman en lat. Daarmee eindigde het duel in 2-2.

De opstelling vandaag: Lars Jansen – Thom Mensink – Davy Timmer Arends – Hans Tijhaar – Stefan Jansen – Niek Saris – Hidde Kluin – Delano Schotman – Rens Broekhof – Rick van Gelder – Kevin Teunissen – ingevallen Rik Veldkamp.

Volgende week is Wesepe vrij en 24 november ontvangt het thuis Epse.