Dit weekend was Sportclub opnieuw de betere ploeg, maar in de uitwedstrijd tegen S.V. Orderbos werden de kansen helaas net zo gemakkelijk om zeep geholpen als de weken ervoor!

In de eerste helft waren er grote kansen voor o.a. Hamza Lukkili en Daan Vegeling en hierdoor had het minimaal 0-4 kunnen en moeten staan. Na 35 minuten was het pas 0-1 en voor de rust scoorde de thuisploeg totaal onverdiend de 1-1.

Sportclub Deventer werd in de tweede helft steeds slordiger en gaf na 60 minuten de wedstrijd helemaal uit handen en de thuisploeg kreeg de 2-1 in hun schoot geworpen. Kort daarna stopte Sportclub-keeper Raymon van Emmerik een penalty en de ploeg van trainer Johan van Ommen schok weer wakker. Zowel Daan Vegeling als Calvin Jongsma kregen nog 2 dikke kansen, maar de eindstand bleef 2-1.

‘Ja, we blijven goed voetballen, maar zoals ik al zeg: als je zoveel kansen blijft missen, is autorijden gemakkelijker dan scoren. We houden de moed er in.’ aldus de duidelijk teleurgestelde trainer Van Ommen.

Vorig artikelColmschate schiet niet veel op met gelijkspel in derby tegen Diepenveen
Volgend artikelMitchel Kiffen speler van de week – week 46 – powered by 100% Football