Vandaag de uitwedstrijd tegen WWNA uit Wenum Wiesel. Overwetering begint uitstekend aan de wedstrijd. Jelle Lucassen komt door vanaf het middenveld, geeft de bal op Maik Jansen, die de bal voor geeft op Dennis Willemsen. Dennis schiet de voorzet onberispelijk binnen 0-1.
Na een kwartier in de wedstrijd wordt een steekpass van WWNA net niet afgerond. In het vervolg van de 1e helft komt Nick Oosterwijk tot twee keer toe in scoringspositie.

Na bijna een half uur en een goede aanval van Overwetering; geeft Maik Jansen de bal strak voor. Tot een doelpunt komt het net niet. En dan na ruim een half uur een perfecte actie van Oskar Kappert. Nick Logtenberg weet de voorzet op juiste wijze in te schatten en schiet na een uitstekende loopactie de 0-2 binnen. Overwetering is de betere ploeg en het is wachten op het rustsignaal. Echter vlak voor de rust komt WWNA terug in de wedstrijd door de 1-2 binnen te schieten. Een domper zo vlak voor de rust. Ruststand 1-2.

Overwetering komt goed uit de kleedkamer. Na een aanval via vele spelers maakt Nick Oosterwijk overtuigend de 1-3. Stefan Hekman valt geblesseerd uit en wordt vervangen door Mark Koudijs. WWNA komt vervolgens op 2-3 en gaat ervoor om de punten thuis te houden. Keeper Paul Vlaskamp moet enkele keren reddend optreden. Ferdi van Breukelen wordt onderuit gehaald, waarom de scheidsrechter dit niet ziet, is onduidelijk. Ruben Brinkhof komt in het veld voor Nick Logtenberg.

Overwetering komt door slordig spel steeds meer onder druk en Paul Vlaskamp moet weer handelend optreden. En dan vanaf de linkerkant slingert Dennis Willemsen zich door de verdediging van WWNA, zet de bal voor en Nick Oosterwijk tikt de 2-4 binnen. Luuk van der Sluis vervangt rots in de branding Ferdi van Breukelen. Ook Koen Hulsman staat zijn mannetje en blokt op voortreffelijke wijze een kans voor WWNA. En toch wordt het nog billenknijpen nadat WWNA uit een hoekschop 3-4 maakt.

Dik in blessuretijd fluit de scheidsrechter af en de drie punten gaan mee naar Olst. Eindstand 3-4. Ook in de 3e periode staan we bovenaan. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Diepenveen.