Op zaterdagavond werd IJsselderby tussen Sportclub Overwetering en Wijhe ‘92 gespeeld. Veel toeschouwers, een bomvolle kantine en vuurwerk langs de lijn van beide supporterskampen.

Wijhe begint uitstekend aan de wedstrijd en scoort al na 6 minuten de 0-1. Daarna krijgt Nick Oosterwijk enkele mogelijkheden, maar tot een doelpunt leidt het niet. Halverwege de 1e helft wordt van de zijde van Overwetering balverlies geleden op het middenveld en Wijhe profiteert hiervan: na een teruggelegde bal scoort de aanvoerder de 0-2. Tot de rust krijgt Overwetering nog kleine kansen, maar Wijhe gaat verdiend met een voorsprong de kleedkamer in.

Na de rust een totaal ander Overwetering, want Wijhe wordt onder druk gezet en Overwetering probeert de 1-2 te forceren. Doelpogingen van Oskar Kappert, Remon Elshof en Stefan Hekman gaan over en naast het doel. Na een door Dennis Willemsen genomen vrije trap, kopt Ferdi van Breukelen bijna de 1-2 binnen. Paul Vlaskamp redt uitstekend op doelpogingen van Wijhe.

Halverwege de 2e helft worden Remon Elshof, Nick Oosterwijk en Dennis Willemsen afgelost door Nick Logtenberg, Mark Koudijs en Henri Rozen. Ferdi van Breukelen gaat in de spits spelen en Stefan Hekman neemt de rechtsvoor positie in. Na een opstootje, na een overtreding van Ferdi, deelt de scheidsrechter aan beide teams een gele kaart uit.

Een doelpunt kan haast niet uitblijven en na een uitstekende pass van Bram de Haas, geeft Stefan Hekman de bal voor, waarna Ferdi de 1-2 scoort. Dirk Dunnink komt nog in het veld voor Bram de Haas. Een voorzet van Stefan Hekman kan niet binnengekopt worden door Dirk.

Een punt was verdiend geweest, maar Wijhe’92 gaat met de punten naar huis.