Vandaag staat de wedstrijd tegen Turkse Kracht op het programma. Een ploeg waar we de laatste jaren niet altijd goede resultaten boeken. Toch is een goed resultaat vandaag wel erg belangrijk, want gezien de stand hebben we de punten hard nodig om niet in de problemen te komen.

In een 4-3-3 opstelling gaan we vandaag de strijd aan. De eerste 10 minuten verlopen best rustig. De eerste de beste keer dat rechtsbuiten Stefan Hekman doorkomt en een prima voorzet geeft, scoort Bram de Haas 0-1. Direct daarna kopt Niek Logtenberg de bal op de lat. Na een kwartier komt Tom Koers door op links en zijn voorzet wordt door Niek Logtenberg keurig binnen gewerkt 0-2.

De wedstrijd kabbelt rustig verder, het lijkt een makkelijke middag te worden. In de 30ste minuut schiet Stefan Hekman de bal op de paal. Van Turkse Kracht hebben we niks te vrezen. Dan, de 33ste minuut. Er wordt onhandig en zeer onnodig balverlies geleden op een plek waar dat gevaarlijk is en met een mooie lob scoort Turkse Kracht 1-2. Dit is tevens de ruststand.

In een zeer sportieve wedstrijd krijgt Turkse Kracht toch wat moraal. De eerste 10 minuten na rust ‘gaat het gelijk op’. Dan de 55ste minuut. Een hoekschop met veel bewegende spelers. Bram de Haas staat volledig vrij en kopt de 1-3 binnen. Keurig doelpunt.

De wedstrijd kabbelt wederom verder. Je gelooft het niet. Uit het niks scoort Turkse Kracht in de 65ste minuut 2-3. We maken het onszelf echt volkomen onnodig moeilijk. In de 70ste minuut krijgt Turkse Kracht nog een goede kans, maar scoort niet.

Door goed collectief druk zetten wordt de ‘fout afgedwongen’ en scoort Remon Elshof in de 72ste minuut met een mooie lob 2-4. Het verzet is nu wel gebroken. Vlak voor tijd scoort Remon Elshof zelfs nog 2-5.

Het resultaat van vandaag is prima en de 3 punten gaan mee naar Olst.