Voor Sallandia stond vanmiddag ‘Wesepe uit’ op het programma. Gezien het verleden voor de Deventer ploeg een lastige wedstrijd. In de eerste helft waren er wat kansen over en weer waar Sallandia ook wel een paar keer gelukkig weg kwam. Ruststand 0-0.

In de tweede helft was Wesepe wel wat sterker dan Sallandia, maar als je zelf niet scoort.. De 0-1 valt in de 54ste minuut door een vrije trap van Marco van Meeteren.

Wesepe gaat meer druk zetten en Sallandia begint achteruit te lopen met als gevolg de gelijkmaker. De druk van Wesepe blijft, maar Sallandia verdedigt goed en slim. Waar trainer Lorenzo Bink al vrede had met een gelijkspel, besloot Leroy Kuper anders. In de 88ste minuut schiet hij een vrije trap binnen: 1-2!

‘Al met al een zwaar bevochten overwinning met een zeer jonge ploeg en wederom een zeer goed keepende Jordy Bourgonje. Een droomstart voor Sallandia met 9 uit 3’ aldus Lorenzo Bink.