In deze winterstop maken onze correspondenten de balans op van de eerste seizoenshelft. Een terugblik op de wedstrijden vanaf afgelopen zomer tot aan dit ogenblik. Ditmaal de beurt aan de club-correspondent van Sallandia.

Na een goede voorbereiding maakte Sallandia eigenlijk een ongelooflijke bliksemstart. Want de eerste zes wedstrijden weten ze te winnen. Soms met wat kunst en vliegwerk, maar de serie liegt er niet om.

De staf is er trots op, vindt het erg knap van de ploeg. Want de selectie is namelijk compleet anders dan de groep van het vorige seizoen. Slechts drie spelers gingen er mee naar dit seizoen, met als gevolg een nieuwe en vooral jonge groep.

Foto: Henny Meyerink

De staf spreekt vol trots: “We doen het dus heel erg goed, zeven wedstrijden gewonnen en ja vier verloren, daarmee staan we op een nette 6de plek.”

De staf spreekt met name over het respect wat is teruggekeerd: “We hebben heel veel winst geboekt in het elftal, omdat ze respect voor elkaar hebben en ook voor de tegenstander. Dat stralen we ook uit in en naast het veld.”

Scorende Van Meeteren Sallandia
Scorende Van Meeteren Sallandia Foto: Henny Meijerink

“Dit zien we als ploeg ook terug langs de lijn, want daar staan tegenwoordig weer erg veel supporters”, aldus de trotse staf van Sallandia.

Lorenzo Bink en Ronald Mäkel zijn de coördinatoren bij Sallandia rondom leider Anjo Rondhuis en trainer Jeroen Mäkel. Zij spreken gezamenlijk uit: “Wat de tweede seizoenshelft brengt weten we nog niet, maar als hij zo verloopt als het eerste deel, tekenen wij daarvoor!”