Bij de beginopstelling van SV Twello zette menig supporter uit Twello al een vraagteken. Terecht? Jazeker, want onmiddellijk stond het 1-0 voor de thuisploeg. Menig verdediger stond verkeerd en Justin Bootsveld kon wel heel simpel scoren.

Wat had SV Twello een geluk in de 11de minuut. Weer stond alles verkeerd, maar Niels Rijnders schoot de bal naast het lege doel. Dit was slechts uitstel van executie. In de 14de minuut werd de anders zo solide verdediging van s v Twello weer geheel weggespeeld en Derk Vonk maakte 2-0.

Er werd vanaf de kant ingegrepen, maar het kalf was al verdronken. De spelers van De Gazelle waren veel feller en zij wilden gewoonweg ieder duel winnen. Pas in de 26ste minuut een mogelijkheid voor de gasten. Max Smaal gaf subliem voor, maar Nicky Eekhuis kwam net niet hoog genoeg om de bal er in te koppen. Het schot van Edward Achtereekte had een beter lot verdiend, maar ging rakelings naast. Daarna was het weer De Gazelle dat de bovenliggende partij was. Keeper Jay Koster wist tot tweemaal toe Sven Raats van het scoren af te houden anders was de achterstand voor de rust al veel hoger geweest.

Ruststand 2-0 en daar was niets op af te dingen.

Na de rust weer wat omzettingen, maar dat kwam het spel van SV Twello zeker niet ten goede. In de 51ste weer knullig balverlies en Niels Rijnders maakte er 3-0 van. Het was maar goed dat de spelers van De Gazelle slordig met de kansen omgingen. Thomas Uding raakte van grote afstand de paal en kopte van heel dichtbij over. Derk Vonk miste van heel dichtbij. En SV Twello? In de 81ste minuut een goede actie van Job Bruntink, maar keeper Steven Smals liet zijn klasse zien.

Compliment voor scheidsrechter R. Brussen. Hij was onopvallend nadrukkelijk aanwezig. Voor de ploeg uit Twello genoeg stof om over na te denken de komende week. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Beekbergen. Aanvang 14.00 uur.