FC RDC heeft het goede gevoel vast weten te houden en een klinkende 6-0 overwinning geboekt op Sportclub Eefde.

FC RDC speelde geconcentreerd en in een hoog tempo de gehele eerste helft. SC Eefde had voor rust echter de zaken verdedigend prima voor elkaar. De ruimtes waren klein maar het meeste balbezit voor FC RDC. SC Eefde probeerde onder de druk uit te voetballen door diepte te zoeken achter de verdediging waar Jesse Klopman 1 keer handelend moest optreden.

FC RDC voetbalde goed en met een enorme drive ging men op jacht naar de openingstreffer. Deze viel door goed afronden van Kai vd Beld na een fantastische steekpass van Stijn Rorije. Op een aantal mogelijkheden tot kansen na was dit een terechte ruststand.

Na rust was het Eefde was de eerste 10 minuten wat meer aan aanvallen dacht en door slordigheden werd het een open eerste kwartier na rust.

De net ingevallen Jaydey Bongers gooide het duel op slot door, na een fantastische combinatie door het hart van de defensie van Joost Brouwer en Luuk Helms, de bal feilloos binnen te schieten. FC RDC voelde dat Eefde geknakt was en denderde door. Stijn kon de 3-0 maken na goed voorbereidend werk van Marc Brouwer en Kai.

De 4-0 van Victor Evenblij was een mooie individuele actie na fanatiek druk zetten van Victor zelf. Luuk Helms zijn harde werken werd beloond door met zijn grote teen de vrije trap van Jaydey binnen te tikken. Het slotakkoord was voor Jaydey zelf door na een prachtige actie de 6-0 in de korte hoek te schieten.

De heilige nul werd ook wederom gehouden door uitstekend geconcentreerd verdedigen van Sander Bezem, Niek Riksten, Ronel Antonia, controleur Jesse Westerweel en Marc.

Kortom een uitstekende wedstrijd met een dito resultaat om de maand oktober mee af te sluiten!