Geen moment heeft de thuisploeg de illusie gehad dat er tegen Juliana ’31 deze middag iets te halen viel. Zij gingen nog voor de nacompetitie en dat was te zien ook. Beter voetballend en feller spelend.

Vanaf het begin dicteerde de ploeg uit Malden. Toch gingen aan beide doelpunten fouten van de thuisploeg vooraf. In de 11de minuut werd voor geen druk gezet. De lange bal kwam achter de verdediging van SV Twello terecht en Jacco Stolk kon simpelweg 0-1 maken. De minuten daarna hadden de spelers van Juliana heel veel mogelijkheden en kansen. Zij waren niet aan hun besteed.

In de 30ste minuut kon keeper Steven Koopmans al grabbelend nog een vrije trap van Roel van Hassel onschadelijk maken maar even later schatte hij een situatie verkeerd in en de bal lag zomaar in het netje 0-2. En SV Twello dan? Nee de ploeg bracht weinig tot niets. Pal voor rust redde Steven Koopmans nog knap op een hard schot van Tees van den Rijk.

Ruststand 0-2 en dat volkomen verdiend.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Meer kansen voor Juliana dan voor SV Twello. Keeper Steven Koopmans behoedde zijn ploeg voor een nog grotere achterstand. Hij ranselde zelfs een strafschop uit zijn doel. Wat de spelers van SV Twello ook probeerden niets lukte. In de 90ste minuut werd het zelfs nog 0-3 en dat was geheel terecht.

Valt er dan niets goed te vermelden bij de thuisclub ? Ja zeker . Trainer Harold Dengerink is deze week geslaagd voor zijn UEFA A opleiding/VC 4. Van harte gefeliciteerd namens velen. Knap gedaan.

Nu vrij tot eind september. Een fijne zomer toegewenst en hopelijk tot de laatste week in september.