SV Epse voegt komend seizoen enkele namen toe aan haar eerste selectie. De 28-jarige Rob de Haan, die afgelopen jaar in een lager elftal speelde, heeft aangegeven komend seizoen weer aan te sluiten bij de eerste selectie. De Haan speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap en daarna op hoog niveau bij FC Zutphen.

Zijn oudere broer Joost de Haan en Vedran Fizovic komen de rood-witte selectie van de nodige ervaring voorzien. De broer van SV Epse topscoorder Almir Fizovic speelde in het verleden al voor de Epser hoofdmacht en kwam ook uit voor Davo. Afgelopen jaar voetbalde hij op een lager niveau.

Cabin Bulteel is een nieuw gezicht. De 21-jarige verdediger komt over van Sallandia.

Daan Lodeweges keert terug op het oude nest. De lange buitenspeler was vanwege een studie in Utrecht de laatste jaren niet beschikbaar. 

John Moret zal komend seizoen Martijn Salemink vervangen onder de lat. Salemink gaat verhuizen en heeft aangegeven geen volledig seizoen beschikbaar te kunnen zijn. Moret is afgelopen jaar in Epse komen wonen en keepte in het verleden bij VV Barneveld.

Marco Raaben heeft Epse vanwege een verhuizing verlaten. SV Epse dankt Raaben en Salemink voor hun inzet.

Trainer Herman Harleman is zeer tevreden met zijn selectie: “We hebben volgend jaar meer mogelijkheden en ervaring”

Nieuwe Epse spelers van links naar rechts: Cabin Bulteel, Rob de Haan, Vedran Fizovic, John Moret, Joost de Haan, Daan Lodeweges