Zemir Mujic verhuist na dit seizoen van VV Activia naar FC RDC. De fanatieke middenvelder wil graag aan zijn trainerscarrière beginnen en kan dit bij FC RDC doen, naast het trainerschap van de jo15-1 zal hij tevens aansluiten bij de hoofdselectie van de club van de nieuwe trainer Paul Roskam.

Voor Mujic is het trainen en spelen op dezelfde dagen van groot belang voor het maken van zijn keuze. Doordat hij op zaterdag zoveel mogelijk de wedstrijden van zijn jeugdelftal wil begeleiden en daarna bij het eerste aan kan sluiten als ervaren speler, heeft hij de zondag vrij om aan zijn jonge gezin te besteden. De 32-jarige middenvelder ziet daarnaast een grote uitdaging om met de verjongde selectie van FC RDC een hernieuwde start te maken.

Zemir Mujic debuteerde in het eerste elftal van Helios na alle jeugdselecties te hebben doorlopen. Na twee seizoenen verhuisde hij naar IJsselstreek waarmee hij promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. daar werd hij vooral geroemd om zijn inzet, fanatisme en spelverdeling bij de Tricolores. Na vijf seizoenen vertrok hij naar Activia om in de 3e klasse te kunnen spelen, om na drie seizoenen terug te keren naar IJsselstreek om afgelopen seizoen, na twee seizoenen, weer terug te keren naar Activia.

Nu kiest Mujic dus vooral voor zijn gezin en zijn carrière na het zelf voetballen. Hoofd Opleidingen van FC RDC, Albert Broekhuis, is erg content met Zemir als nieuwe jeugdtrainer voor de groeiende jeugdafdeling van de vereniging. Ook hoofdtrainer Paul Roskam liet zich positief uit met Mujic als nieuwe speler van de hoofdselectie.

Vorig artikelMolemans verruilt Go-Ahead voor Sallandia
Volgend artikelSV Epse versterkt selectie