SV Epse heeft zondag belangrijke punten laten liggen tegen SV Zwolle. Op eigen terrein werd met 1-2 verloren.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en de kansen spaarzaam. Epse kreeg één mogelijkheid via Max ten Wolde. Hij tikte de bal bij de eerste paal over nadat Mike Kaspers hem vanaf de linkerflank hem op maat had bediend. SV Zwolle schoot ook éénmaal op het Epser doel. Een vrije trap in de korte hoek was een eenvoudige prooi voor Epser doelman Gijs Kamphuis.

In de tweede helft een zwak Epse dat voetballend niet tot kansen kwam. De creativiteit van o.a. Rida Ammi en Silas Muiderman werden vandaag gemist. SV Zwolle schoot de eerste kans na een uur tegen de touwen. Ericson de Lanoy kon bij de tweede paal eenvoudig binnentikken.

Epse oogde inspiratieloos en er werd meer gepraat dan gevoetbald. In de 85e minuut werd het duel beslist. Epser verdediger Joost de Haan werkte een Zwolse aanvaller onreglementair naar de grond. Ayoub Lakkaichi wist hier vanaf elf meter wel raad mee (0-2).

In de eindfase nog een klein Epser slotoffensief. De Zwolse doelman Robin Pansier moest katachtig redden toen, de naar het front gestuurde, Epser verdediger Joost de Haan de bal hard op het doel roste. In de blessuretijd bracht Mike Kaspers alsnog een eretreffer op het scorebord. Hij schoot vanaf de linkerflank raak in de verre hoek.

Scheidsrechter Coraklar floot niet lang daarna voor het eindsignaal waardoor de spanning niet terug kwam in de wedstrijd. Een wedstrijd om snel te vergeten. Komende week speelt Epse uit tegen Wissel. Een niet te onderschatten tegenstander. Aanvang 14.00 uur.