In een zonnig Wilp speelde SV Epse zondagmiddag teleurstellend gelijk. De echte beleving ontbrak bij de ploeg van Herman Harleman, dat ook geen moment aanspraak mocht maken op de winst.

Na vier minuten een eerste kansje voor Epse spits Almir Fizovic. Zijn inzet werd in de korte hoek werd eenvoudig gekeerd door doelman Jose Antonio Schrijver. Na 20 minuten miste Lars Otten dé kans om Epse op voorsprong te zetten. Na een goede aanval kwam hij alleen voor Schrijver, die zijn doel goed verkleinde en Otten voldoende hinderde om de trekker over te halen.

CCW speelde in de eerste helft veel feller, was scherper in de duels en had overwicht zonder dat het tot veel en zeker niet tot grote kansen kwam. Na een klein half uur spelen probeerde Epser doelman Bryan Eysvogel het spel te verleggen naar de rechterflank. Jari Simons onderschepte de bal en speelde deze direct door naar de geheel vrijstaande Jaap Velthorst, die eenvoudig de 1-0 op het scorebord bracht. Epse deed in de eerste helft nog éénmaal van zich spreken. De handige Rida Ammi raakte de kruising bij een schot van afstand.

In de tweede helft was er sprake van evenwicht in de wedstrijd. Epse kwam echter nauwelijks tot kansen. CCW aanvaller Bart Keurhorst miste, na een uur spelen, een enorme kans en raakte de paal in een overtal situatie. Epse gaat naarmate de wedstrijd vordert meer risico nemen en stuurt de lange verdediger Joost de Haan naar voren. CCW verzuimt in deze fase de wedstrijd op slot te gooien.

In de laatste minuten is het diezelfde Haan die de 1-1 laat noteren. Een vrije trap wordt hoog in gebracht, doelman Schrijver komt uit zijn doel maar de Haan is er als de kippen bij. Hij kopt de bal in het verlaten doel. Een laat punt voor Epse maar de teleurstelling overheerst. Zondag speelt SV Epse de altijd lastige uitwedstrijd tegen Wesepe. Het wordt weer tijd voor een driepunter.