SV Epse heeft gisteravond met 0-4 gewonnen bij DEO uit Borculo. De Epser ploeg had de hele wedstrijd een overwicht. Op de zege viel weinig af te dingen.

Finn Otten bracht Epse voor rust op 0-1. Hij pikte de bal op aan de linkerflank, dribbelde naar binnen en verraste de doelman met een schuiver in de korte hoek. De 0-2 kwam op naam van Max ten Wolde. Almir Fizovic speelde zich knap vrij en speelde de bal voor de keeper breed op Ten Wolde die de bal eenvoudig kon binnentikken.

De derde treffer was een kopie van de tweede. Wederom was een actie van Fizovic beslissend. Mike Kaspers mocht de bal nu binnentikken. De vierde treffer was een fraaie. Silas Muiderman stoomde op aan de linkerflank en knalde de bal met links vol op de wreef in de verre hoek (binnenkant paal).

Epser doelman Bryan Eijsvogel keepte weer een puike wedstrijd. In de 2e helft werd hij enkele malen getest maar hij hield wederom de nul.

Komende zondag is er geen programma. Op zondag 5 maart reist Epse af naar Lelystad voor een uitwedstrijd tegen Batavia.