sv Colmschate en Rowdy van der Hoop scheiden per onmiddellijk hun wegen. De tegenvallende resultaten zijn voor de club de reden voor het ontslag van hun trainer.

De trainer maakte dit zelf vanavond bekend via Facebook. Rowdy van der Hoop reageerde teleurgesteld: “Ik ervaar dit als pijnlijk.

Rowdy van der Hoop was bezig aan zijn derde seizoen bij Colmschate in de derde klasse. Echter dit seizoen verloopt niet zoals vooraf ingeschat. Van de eerste zes duels werden er vijf gewonnen, maar daarna sloeg het noodlot toe. Acht duels zonder overwinning waardoor de club op een teleurstellende 10e plek staat in de 3e Klasse D.

Bron: SV Colmschate ’33

Het bestuur van sv Colmschate houdt dus de hoofdtrainer verantwoordelijk en zegt de samenwerking op per onmiddellijke ingang. Rowdy is best zelfkritisch en geeft aan de komende maanden zijn eigen rol kritisch te willen overzien. Dit naar aanloop van zijn nieuwe uitdaging, deze zomer start de yoefenmeester in Apeldoorn aan een nieuw avontuur bij WWNA.

Rowdy blijft positief richting de spelersgroep waar hij niets dan lof voor heeft: “Een hardwerkende groep die mij de kans hebben gegeven als hoofdtrainer.” En daar is Rowdy ze dankbaar voor…

Later meer…

Vorig artikelGo Ahead Eagles verdiende winnaar in derby tegen FC Twente – UPDATE foto’s
Volgend artikelRuime oefenzege SV Epse