Een week na de uitwedstrijd tegen Vilsteren, staat voor Epse de thuiswedstrijd tegen V en L op het programma.

De ploeg van trainer Harleman begint sterk en zet V en L meteen vast. De eerste kans dient zich al na 8 minuten aan. Maar net als een week geleden staat ook nu het vizier nog niet op scherp. Voorafgaand aan de wedstrijd waarschuwde Herman Harleman zijn mannen nog: hoe langer het 0-0 blijft, hoe meer V en L inzakt en hoe moeilijker het gaat worden.

Met die woorden in zijn achterhoofd, aarzelt Almir Fizovic 6 minuten later niet. Hij schiet raak. De zo belangrijke 1-0 staat op het scorebord. Aanval op aanval volgt. In de 17de minuut kopt Joran Menkveld een perfecte corner van Silas Muiderman knap binnen. Het is 2-0. Een super start voor de formatie van oefenmeester Harleman.

V en L geeft zich echter nog niet gewonnen. De ploeg uit De Vecht komt een paar keer gevaarlijk voor het doel van keeper John Moret. Maar deze houdt, met een paar knappe reddingen, zijn doel brandschoon. In de 26ste minuut wordt Lars Otten weggestuurd. Na een snelle actie geeft hij de bal laag voor. Almir Fizovic stapt over de bal heen. De vrijgekomen Joran Menkveld schiet de bal tegen de rood-witte touwen. Een aanval uit het boekje!

Na de thee hetzelfde spelbeeld. In minuut 54 gaat Almir Fizovic weer richting het doel van V en L. De snelle Lars Otten is er als de kippen bij en schiet de 4-0 binnen. Na dit fraaie doelpunt verslapt Epse over elke linie. V en L komt beter in het spel. In de 76ste minuut krijgt de ploeg een corner. Epse verdedigt niet goed. Het is 4-1. Het slotakkoord is weer voor Lars Otten. Hij soleert langs 4 spelers en scoort de 5-1. Een mooie en terechte uitslag.

Volgende zondag wacht er een topper op papier: Terwolde – Epse, aanvang 14.00 uur.