Op bezoek bij medekoploper VV Diepenveen werd het verschil op de ranglijst heel erg duidelijk en moest het een volkomen kansloze nederlaag van maar liefs 5-1 incasseren.

In het begin kon CCW nog redelijk meekomen met de thuisclub en bij vlagen werd er aardig gespeeld, maar overduidelijk was ook dat Diepenveen met name veel volwassener was in duels en voetballend veel meer in haar mars had.

Halverwege de eerste helft kwam het dan ook op achterstand. Waar bij een hoge voorzet iedereen van CCW dacht dat de scheidsrechter wel zou/moest fluiten voor aanvallen van de keeper, besliste de overigens uitstekend leidende scheidsrechter Loois uit Ruurlo anders en het was Jim Willemsen die de 1-0 kon binnenkoppen.

Tien minuten voor de rust was het weer Diepenveen dat kon scoren: Justin Boswinkel werd geen strobreed in de weg gelegd en kon vanuit een hoekschop de 2-0 binnenknikken. CCW kwam er in deze fase eigenlijk niet meer aan te pas en moest nog voor de rust ook nog de 3-0 slikken: nu was het Tycho Rouwenhorst die vanuit een voorzet weer koppend kon afwerken. Helaas al met een 3-0 achterstand de rust in en zo achter de feiten aan lopend, beloofde weinig goeds voor de 2e helft.

Na de rust eigenlijk hetzelfde liedje als de eerste helft: CCW dat aardig meevoetbalde, maar eigenlijk ook niet in staat was om het de thuisploeg maar enigszins moeilijk te maken. Toch kwam de ploeg zo’n kwartier voor het einde op 3-1, na een aanval over rechts was het Bart Keurhorst die een gave voorzet van Ruben de Haan keurig binnenkopte.

Helaas werd de droom om nog verder terug te kunnen komen alweer snel tenietgedaan toen Jim Willemsen met een goede individuele actie van dicht bij onberispelijk de 4-1 binnenschoot. In de laatste minuut werd het nog erger. Het was Efe Yucel die met een keurige stiftbal doelman Jochem van Ruth kansloos liet.

Uiteindelijk een dikke nederlaag voor CCW en door deze nederlaag is de ploeg tot net boven de rode streep gezakt. Dit geeft aan dat er veel werk aan de winkel is voor de ploeg. Volgende week zondag vrij en dan zondag 18 februari de inhaalwedstrijd bij Albatross.