Na twee nederlagen op rij leek het er lange tijd op dat het ook deze middag mis zou gaan bij Victoria Boys, maar uiteindelijk ging de driepunter wel mee naar Wilp en uiteindelijk ging het daarom vanmiddag.

Bij CCW de terugkeer Luuk de Haan na een lange blessure en zat aanvoerder Bart Keurhorst ook weer bij de ploeg, maar begon nog op de bank. Ook doelman Jochem van Ruth was terug, maar daar tegenover stond dat Freek Velthorst geblesseerd moest toekijken en Philip Frederiks niet fit genoeg was om te starten, daarom basisplaatsen voor zowel Noud Lagerweij, Mika Simons en Isaac Kuipers.

CCW begon wel aardig op het kunstgras bij Victoria Boys, leek het voetballend ook redelijk voor elkaar te hebben, maar telkens in de eindfase ging het mis. Ook Victoria Boys kon niet veel uitrichten en zo ontspon maar een matig potje. Ca. 10 minuten voor de rust kwam CCW toch op voorsprong: eindelijk een goed lopende aanval over rechts en het was wie anders dan Laurens van de Werff die met een afgemeten voorzet Luuk de Haan in staat stelde de score te openen, 0-1.

Op slag van rust kwam Victoria Boys toch op gelijk hoogte, toen enorm slecht uitverdedigen genadeloos werd afgestraft 1-1 en zodoende beide teams aan de thee mochten met deze tussenstand.

Na de pauze startte CCW natuurlijk weer met alle goede bedoelingen, maar werd het spelpeil er zeker niet beter op en na circa 10 minuten kwam het dan ook op achterstand. Opnieuw door bijzonder matig verdedigen en Victoria Boys kreeg alle ruimte om de 2-1 aan te tekenen.

Met enkele wissels probeerde trainer Bart Vos het tij te keren, maar de wedstrijd kabbelde voort in een gezapig tempo en met veel slordigheden leek het er zeker niet op dat in de laatste vijf minuten de wedstrijd alsnog op de kop werd gesteld. Eerst was het de ingevallen Bart Keurhorst die een afgemeten diepe bal van Tim Bakker in de loop uitstekend binnenkopte: 2-2.

Amper twee minuten later was het dezelfde Bart Keurhorst die bij een voorzet van Laurens van de Werff goed voor zijn man kwam en nu opnieuw met het hoofd de winnende wist binnen te koppen (2-3). In de resterende minuten probeerde de thuisclub het tij nog wel te keren, maar gevaar leverde dat niet meer op. Natuurlijk was de ontlading groot binnen het CCW-kamp dat het dubbeltje eindelijk een keer de goede kant opviel en de drie punten dus bijgeschreven konden worden.

Volgende week, als de weergoden het toelaten, de burenclash thuis tegen Activa, aanvang weer 14.00 uur.