CCW speelde vanmiddag de eerste wedstrijd weer na de winterstop als gevolg van de uitgestelde wedstrijd vorige week. Tegenstander vandaag was SV Zwolle, de enige ploeg waarvan CCW tot dit moment heeft verloren, dus kans op revanche.

Vanmiddag waren ingrediënten op een mooie, laat staan goede wedstrijd, niet super hoopvol. Twee ploegen die te kampen hadden met minimale bezetting en ook nog eens een wel heel erg moeilijk speelbaar veld. Met name de eerste helft had de thuisploeg overduidelijk de overhand, maar zoals al vele wedstrijden hiervoor ontbrak het met name aan rust en gogme in het spel om het zichzelf wat makkelijker te maken.

Na een klein halfuur kwam CCW toch op voorsprong, dit keer wel een goede aanval waarbij Ruben de Haan met een fantastische actie Isaac Kuipers in staat stelde de 1-0 binnen te schieten. Verder in de eerste helft gebeurde er weinig spectaculaire dingen meer mede omdat ook Zwolle geen moment in het buurt van het strafschopgebied van CCW kwam. CCW verzuimde zichzelf te belonen en de eerste helft werd afgesloten met een 1-0 tussenstand.

In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld als voor de rust, met dien verstande dat SV Zwolle nu met wat meer probeerde. Na circa een kwartier in de tweede helft kwam de thuisploeg toch op 2-0: bij een aanval over de linkervleugel was het uiteindelijk weer Isaac Kuipers die de bal bij de eerste paal konden binnen frommelen.

Hierna probeerde Zwolle met enkele invallers wel wat meer druk te zetten en dat leidde zowaar zo’n tien minuten voor tijd tot de 2-1, toen Yusuf Erdem goed door de verdediging sneed en deze aanval goed afwerkte. Vanaf de aftrap leidde slordig balverlies weer tot een grote mogelijkheid voor Zwolle en mocht CCW niet klagen dat dit zeer slecht werd uitgespeeld.

Bij het ingaan van de extra tijd kreeg CCW een hoekschop die genomen werd door Ruben de Haan en door een speler van SV Zwolle feilloos achter zijn eigen doelman werd gekopt, dus 3-1. Toen amper twee minuten later Bart Keurhors ook nog eens de doelman verraste met een schot in de korte hoek en daardoor de 4-1 aantekende, was het de scheidsrechter die iedereen uit z’n lijden verloste en een eind maakte aan deze partij die uiteindelijk zeker verdiend door CCW werd gewonnen.

Het enige zeer vervelende moment in de wedstrijd was het uitvallen van Philip Frederiks die geheel onschuldig een zwaaiende arm in z’n gezicht kreeg en met een gebroken neus uitviel.