Vanmiddag onder mooie omstandigheden de opening van het seizoen en dan direct tegen VV Diepenveen dat afgelopen seizoen de dupe werd van de versterkte PD regelingen van KNVB. Een goede graadmeter dus voor CCW aangezien Diepenveen als één van de topploegen in de 4de klasse gezien wordt.

CCW moest het deze wedstrijd ook nog eens doen zonder trainer Bart Vos, die door een vervelende thuissituatie ander dingen aan zo’n hoofd had en waaruit maar weer blijkt dat voetballen dan maar bijzaak is. De trainer kan echter trots zijn op zijn waarnemer Willy van Schaik en de jongens van het team.

CCW kende vanmiddag absoluut geen ontzag voor Diepenveen en deed voetballend dan ook absoluut niet onder voor het veel hoger ingeschatte Diepenveen. Sterker nog, voetballend was het de betere partij vanmiddag en wat zeker voor het thuispubliek bemoedigend is dat het dit ook de gehele wedstrijd kon volhouden.

Elke linie van de ploeg deed uitstekend z’n taken vanmiddag en er was zichtbaar ook veel wil om een goed resultaat te halen. Dit in combinatie met een gezonde dosis inzet en goed voetbal, zorgde ervoor dat de gehele wedstrijd Diepenveen werd bedwongen.

Uiteindelijk mogen de bezoekers zich nog het meest tevreden stellen met de puntendeling, want als er een puntje van de kritiek te noemen was, dan was het dat CCW zich vergat te belonen. De brilstand na 90 minuten verraadt hoeveel doelpunten er zijn gemaakt en dat mede te danken aan de beste man aan Diepenveen-zijde: doelman Yoël Finke.

Al met al een bemoedigend optreden van CCW en het geeft een goed gevoel naar het vervolg. Volgende week wacht de uitwedstrijd in Wenum Wiesel tegen WWNA, dat vanmiddag wel wist te winnen bij Voorst. Dan zal duidelijk worden of het goede optreden van vanmiddag een passend vervolg gegeven kan worden. Aanvang 14.00 uur

Bronclubcorrespondent CCW'16
Vorig artikelDegelijk FC RDC pakt volle buit tegen SV Harfsen
Volgend artikelPrima start Overwetering tegen Reutum