Vanmiddag bleek maar eens dat de ene week de andere niet is. Op bezoek bij WWNA wist CCW’16 wel te winnen, het grootste gedeelte van de wedstrijd ook nog eens tegen 10 man speelde, maar daar is eigenlijk ook alles mee gezegd.

De wedstrijd was amper begonnen of de ploeg moest al in de achtervolging: uit de eerste de beste hoekschop voor WWNA kon Niels Coops geheel vrijstaand op bijna de doellijn ongehinderd binnen koppen, 1-0.  Vervolgens was het de thuisploeg die met veel meer passie de wedstrijd dicteerde, won ook hoegenaamd elk duel omdat het veel mannelijker voetbalde dan CCW: bij deze ploeg lukte hoegenaamd niets, omdat een groot aantal spelers ver onder hun kunnen speelden en bij de spaarzame uitbraken van CCW werden enkele 100% kansen om zeep geholpen.

Na 20 minuten moest de thuisploeg al met een man minder verder, toen Niek Hertgers wat te fors doorging op Tijn de Haan en dit met een wel zwaargestrafte rode kaart moest bekopen. Wie had gedacht dat CCW hier wel raad mee wist, kwam bedrogen uit. De thuisclub bleef de overhand houden en enkele minuten voor rust mocht CCW blij zijn dat de 2-0 werd afgekeurd, omdat alleen de scheidsrechter had geconstateerd dat er blijkbaar hands aan vooraf was gegaan.

Op slag van rust kreeg CCW toch wel een domper te verwerken toen Luuk de Haan geblesseerd per brancard het veld moest verlaten en vervangen werd door Noud Lagerweij. Uiteindelijk ging de thuisploeg met een op dat moment zeker verdiende voorsprong de rust in, 1-0.

Ook na de rust lukte het eerst niet voor CCW om grip op de wedstrijd te krijgen. Het duurde zeker een kwartier totdat CCW eruit kwam, maar toen was het ook gelijk raak. Laurens van Werff wurmde zich langs de verdediging en stelde Noud Lagerweij in staat te scoren. Diens inzet belandde op de paal en was het Bart Keurhorst die de rebound binnen kon tikken, 1-1.

Amper vijf minuten later kwam CCW op voorsprong: weer was het Laurens van de Werff die de verdediging van de thuisploeg te snel af was en uit diens voorzet kopte Isaac kuipers uitstekend raak, eindelijk een aanval die er op leek. WWNA gooide daarna alle schroom van zich af. Het werd voetballend gewoonweg weer de betere partij en kwam na ca. 75 minuten weer op gelijke hoogte toen heel CCW erbij stond te kijken hoe Axel Hulsebos met bal aan de voet niet te stoppen was en beheerst de gelijkmaker binnen schoof, 2-2.

Op jacht naar meer voor de thuisploeg was het echter wederom Laurens van de Werff die de achterhoede van WWNA te snel af was en nu zelf de winnende voor CCW wist te scoren, 2-3. CCW nam de punten mee naar Wilp, maar of dit verdiend was?

Volgende week zondag, 8 oktober speelt CCW weer thuis tegen een volstrekt onbekende tegenstander voor de ploeg, sv Veluwezoom. Aanvang 14.00 uur.