CCW is vanmiddag tegen een even ontluisterende als kansloze tweede nederlaag op rij aangelopen, dit maal tegen Loenermark. Buiten de blessures die er al waren, moest het vanmiddag ook nog eens doelman Jochem van Ruth en aanvoerder Bart Keurhorst vanwege blessures missen.

Vijf geblesseerde basisspelers is teveel voor een clubje als CCW. Daarnaast is de combinatie van spelers die wel beschikbaar zijn en zich gemakkelijk op de slachtbank laten leggen én de aanvallende kwaliteiten van de thuisploeg geen ‘ideale’.

Al na elf minuten spelen kwam de ploeg op achterstand: bij een aanval over rechts werd het verdedigend wel erg simpel uitgespeeld en kwam de spits van Loenermark goed voor z’n tegenstander om uit de voorzet de 1-0 binnen te tikken. Vanaf de aftrap kreeg CCW wel een mogelijkheid, maar Freek Velhorst was iets te gehaast met z’n inzet. In de omschakeling die hierop volgde, viel gelijk al de 2-0 doordat op links wel heel veel ruimte lag. De linksbuiten sneed goed naar binnen en kon uithalen waarbij onze doelman er niet echt gelukkig uitzag. Ondanks het feit dat CCW hierna bij vlagen wel aardig voetbalde, speelde het toch al een kansloze wedstrijd.

Op slag van rust zat het dan ook nog eens niet mee toen een vrije trap van Tijn de Haan op buitenkant paal belandde en het zodoende met een 2-0 achterstand de rust in ging.

CCW leek met alle goede bedoelingen aan het tweede bedrijf te beginnen: vanaf de aftrap een uitstekende aanval via Laurens van de Werff over rechts en uit diens voorzet kwam Daniel Vroklage een teenlengte te kort om de aansluitingstreffer op het bord te zetten. Wat CCW niet lukte, lukte even later wederom Loenermark wel en werd er een voorzet bij de tweede paal binnengelopen, 3-0.

Enkele minuten hierna lag de 4-0 er al in, toen onze doelman er weer niet gelukkig uitzag bij een vrije trap vanaf de zijkant die laag over de grond werd binnenschoten. In de absolute slot minuut werd CCW op een nog grotere nederlaag getrakteerd toen het vakkundig nog een keer werd uit gecounterd, en hiermee de 5-0 vast kwam te staan.

Hopelijk gaan er snel weer wat spelers van hun blessure herstellen, anders kon er wel eens een bijzonder vervelende periode voor de ploeg aanbreken. Volgende week wacht in een thuiswedstrijd Elsweide uit Arnhem en zullen er absoluut punten gepakt moeten worden om niet nu al in de problemen te komen.