Het is CCW vanmiddag voor de zoveelste keer dit seizoen niet gelukt om de zeker lijkende punten over de streep te trekken en het stond na het laatste fluitsignaal weer met lege handen.

Evenals in vele andere wedstrijden begon het op bezoek bij Turkse Kracht weer goed voor CCW en binnen een kwartier stond het al met 2-0 voor. Eerst was het Ruben de Haan die scoorde op aangeven van Bart Keurhorst en tien minuten later was het precies anders om.

Het bleef het eerste half uur kansen regenen voor CCW en al was maar de helft hiervan benut dan had er na een goed halfuur zeker 0-5 op het scorebord kunnen staan. Zo’n tien minuten voor rust kwam de thuisploeg eigenlijk voor het eerste voor het doel van CCW, scoorde het ook, maar dit bleek te zijn gebeurd in buitenspelpositie.

Aangezien dit direct hierna nogmaals gebeurde, zou je denken dat CCW gewaarschuwd was, echter bleek dit tegen dovenmans oren gezegd want vijf minuten voor de rust kreeg het toch de 1-2 tegen toen in alle vrijheid aangelegd kon worden en de CCW-doelman verschalkt werd.

Direct hierna kreeg Ruben de Haan, na goed voorbereidend werk van Laurens van de Werff, de uitgelezen mogelijkheid om de marge weer op twee te brengen, maar bijna op de doellijn staan ging zijn inzet hoog over. Nog voor de rust kwam Turkse Kracht toch op gelijke hoogte, wederom zeer slecht ingrijpen werd genadeloos afgestraft en werd er met een 2-2 stand de kleedkamer opgezocht.

CCW kwam super slecht uit de kleedkamer, want binnen 20 seconden na aftrap wist Turkse Kracht de 3-2 te scoren en moest de achtervolging worden in gezet. Na opnieuw enkele grote kansen te hebben laten liggen, was het toch de in de eerste helft zo ongelukkige Ruben de Haan die in de 65ste minuut met een droge schuiver onder in de hoek te doelman van de thuisclub kansloos liet, 3-3.

Amper drie minuten later kwam CCW zelfs weer op voorsprong, want het was Bart Keurhorst die na een goede aanval de 3-4 kon binnenschieten. Wat er hierna gebeurde weet ik niet, maar één ding is zeker: de ploeg verzuimde te blijven voetballen, waar het ook alle ruimte voor kreeg, en kreeg daar uiteindelijk ook de rekening voor gepresenteerd. Vijf minuten voor het einde dwarrelde een bal bij de tweede paal binnen: 4-4.

Het leed was echter nog weer niet geschied voor CCW, want waar iedereen zich al had neergelegd bij een gelijkspel wat beide ploegen wel goed uit zou komen, was het zo’n tien minuten in de extra tijd toch weer BIJZONDER geklungel van de CCW-defensie die een speler van Turkse Kracht een niet te missen kans gaf om de 5-4 eindstand op het bord te zetten.

Door deze VOLKOMEN onnodige nederlaag heeft de ploeg het zichzelf toch nog weer ontzettend moeilijk gemaakt. Ontlopen van de nacompetitie heeft het nog steeds in eigen hand, maar dan MAG er in de laatste wedstrijd thuis tegen Albatross niet weer verloren worden, en dat zal niet mee gaan vallen.   

Vorig artikelNacompetitie voor machteloos Overwetering
Volgend artikelSV Schalkhaar doet wat het moet doen