CCW behaalde vanmiddag thuis weer een ruime overwinning: dit keer kon Wissel het de thuisclub niet echt moeilijk maken.

CCW was vanaf de aftrap voetballend de betere partij, maar had ook moeite het stug verdedigende Wissel te laten capituleren. Het zat ook niet echt mee, want binnen het half uur had CWW al twee keer het aluminium had geraakt. In de 30e minuut kon het eindelijk de ban breken: een hoekschop van Ruben de Haan werd snoeihard binnen gekopt door Thijs ten Hove, 1-0 en op dat moment volkomen verdiend.

Amper vijf minuten laten was het weer raak toen Bart Keurhorst aan het eind stond van een goede aanval, de keeper van Wissel er ook niet echt goed uit zag, maar wel de 2-0 aantekende. In het verdere verloop van 1e helft kreeg CCW nog wel enkele mogelijkheden, maar die werden niet echt goed uitgespeeld en dus ging het met 2-0 aan de thee.

De tweede helft grotendeels het zelfde beeld als eerste helft: een sterker CCW en kansjes kwamen er ook wel ook nu weer. Als we wat meer om ons heen hadden gekeken, dan hadden deze kansen ook zeker meer treffers op kunnen leveren. Een kwartier voor het einde was het eindelijk weer raak, met een uitstekende aanval over rechts was het Laurens van de Werf die uitstekend Ruben de Haan vond bij tweede paal en dat betekende 3-0.

Een paar minuten later was het weer Bart Keurhorst die zich uitstekend vrij speelde en hard de 4-0 binnen schoot. Na dit doelpunt werd Bart gelijk gewisseld voor Isaac Kuipers en die wist in de tien minuten die ie nog kreeg, nog twee keer toe te slaan. De 5-0 uit een strafschop doordat Laurens van de Werf onderuit werd gehaald toen die alleen voor de doelman dreigde te komen en in de slotminuut met een uitstekend schot toen hij vanuit het midden op maat werd bediend (6-0).

Volgende week wacht weer uitwedstrijd in Deventer tegen DAVO. Opnieuw een uitwedstrijd tegen een degradant van vorig seizoen uit 4e klasse en een ploeg die vandaag niet in actie kwam. Maar wel met evenveel punten, een wedstrijd minder en achtervolger van het nog ongeslagen Voorst.

Aanvang zondag 16 oktober om 14.00 uur op sportpark Rielerenk.