Davo is de competitie slecht begonnen. De thuiswedstrijd tegen Nieuw Heeten werd met 2-3 verloren. En hoe je het wendt of keert, dit zijn wel tegenstanders waarvan Davo de punten moet pakken. Davo begon prima aan het duel, want na 4 minuten spelen scoorde Onnie Ngoetra de 1-0.

Lang kon Davo niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten later kreeg Nieuw Heeten een strafschop, na een domme overtreding aan Davo zijde. De penalty werd benut : 1-1. Veel gebeurde er de minuten daarna niet. Davo had wel meer balbezit. maar echte kansen leverde dat ook niet op. Behoudens een vrije trap dan van Onnie Ngoetra die over het doel ging. Na ruim een half uur spelen kreeg Davo een strafschop, nadat Marcellino Bianco werd geraakt. Gerrit Amelink schoot feilloos in : 2-1. Het lukte Davo niet om met een voorsprong te gaan rusten, want in de 44e minuut werd het onnodig 2-2.

Na de rust bleef de stormloop van Davo uit. Met Jesper van den Berg bracht trainer Patrick Wijsman weliswaar meer snelheid in de ploeg, maar het was Nieuw Heeten die wist te scoren. In de 47e minuut een van richting veranderd schot : 2-3. Davo had nog bijna een helft om de stand om te buigen. Maar het was allemaal net niet door Jesper van den Berg, Danny Bosman en Tony Cakir.

In de 79e minuut had Nieuw Heeten de knock out kunnen uitdelen, maar de riante kans werd niet benut. Met de moed der wanhoop probeerde Davo er nog een remise uit te slepen, maar Nieuw Heeten bleef overeind. In een niet al te beste wedstrijd zou een gelijkspel de verhouding beter hebben weergegeven. De komende 2 wedstrijden speelt Davo uit, respectievelijk tegen Holten en Lettele.