Afgelopen zondag speelde Go-Ahead in Wissel tegen de plaatselijke SV. Na de 2-3 voorsprong in de tweede helft werd het duel gestaakt door de scheidsrechter.

Wissel kwam op een 2-0 voorsprong in het duel. Go-Ahead kwam vlak na rust terug tot 2-1 door een treffer van spits Jordy Molemans. Vlak daarna scoorde dezelfde Deventer spits opnieuw, maar deze werd helaas afgekeurd omdat de grensrechter van SV Wissel buitenspel had geconstateerd.

Toch viel die gelijkmaker wel voor Go-Ahead. Enkele minuten na de afgekeurde treffer viel via een goede individuele actie van Rayshon Adamus de verdiende treffer. Thuisclub Wissel kwam nog een paar keer voor de goal maar de jonge keeper Delano Dokter voorkwam dat er nog een tegentreffer viel voor zijn elftal.

Een kwartier voor het einde kreeg Go-Ahead een vrije trap; Serkan Maassen schoot hem bekeken in de verre hoek voor de 2-3 voorsprong. Go-Ahead maakte in de tweede helft de 2-0 achterstand goed en kantelde het naar een 2-3 tussenstand.

Helaas werd de wedstrijd vlak voor tijd gestaakt. Hoe het verder gaat met deze wedstrijd is nog onduidelijk.