FC RDC is er niet in geslaagd afstand te nemen van nummer 7 op de ranglijst HSC’21.

De bezoekers waren de eerste helft op alle fronten beter en gingen terecht met een 0-2 voorsprong rusten. FC RDC kreeg geen grip op de mix van ervaring en een aantal uitstekende 023 spelers van de club uit Haaksbergen.

In de eerste 10 minuten na rust een strijdbaar FC RDC wat zich in de wedstrijd leek te gaan knokken. Echt grote kansen werden echter niet gecreëerd door te slordig veldspel en een gebrek aan energie. Mentaal was het een zware middag aangezien we wisten waar het om draaide wat wellicht toch ietwat verlammend werkte voor menig speler.

Het resultaat is een terechte nederlaag waardoor het enorm spannend blijft om die felbegeerde 6e plek te veroveren.

Aanstaande zaterdag wederom thuis tegen hoogvlieger Harfsen. Een zware partij waarbij FC RDC beter voor de dag moet komen dan tegen HSC’21.