In een bizarre eerste helft heeft FC RDC het volledig weggegeven tegen de koploper van de bekerpoule VEVO. In Veessen, op een prachtig complex, deed FC RDC de eerste fase van zich spreken middels een paar mooie aanvallen en gevaarlijke situaties voor de goal van VEVO.

De FC RDC aanhang ging er goed voor zitten want hier leek wat te halen. Het ging echter in een tijdsbestek van 20 minuten verdedigend helemaal mis. Miscommunicatie, persoonlijke fouten en de arbeid die je als team moet hebben op dit soort momenten ontbraken. Een hele slechte fase in de wedstrijd waarin VEVO uiterst effectief bleek te zijn.

Ondanks dat de 4-0 ruststand een schier onmogelijke opgave leek ging RDC de tweede helft op jacht naar eerherstel. Met wat meer verdedigende zekerheid was RDC toch nog in staat een 4-tal uitstekende kansen te creëren echter vonden wij het net niet. Een spaarzame uitbraak van VEVO leverde uiteindelijk een 5-0 nederlaag op.

Werk aan de winkel dus de aankomende week om aanstaande zaterdag bij de eerste competitie wedstrijd weer de volledige focus te hebben om het Winterswijk moeilijk te maken.