De laatste wedstrijd in de beker werd gespeeld op de donderdagavond. Beide teams proberen vanaf het begin te voetballen. de eerste kans is voor Go Ahead. Sem die een bal over de verdediging geeft op Rayshon, die richting de goal snijdt en hem beheerst binnen schiet.

Het spel gaat op en neer maar echte kansen zijn er niet. In de 33ste minuut komt Klarenbeek door het midden en met een hoog balletje achter de verdediging op de spits, maar de bal wordt over de goal gewipt. Slordigheid in de opbouw en een slechte aanname zorgt voor een enorme kans voor Klarenbeek, maar daar is een mooie redding van de prima keepende Lychaino. Het laatste kwart van de eerste helft is vooral Klarenbeek aan de bal en dat resulteert in een grote kans, maar Lyshaino staat er weer met een mooie redding. In de omschakeling van een hoekschop komt Go Ahead er razendsnel uit. Noud krijgt een mooie kans maar schiet hem hard op de paal.  Ruststand 1-0.

2e helft

Klarenbeek begint weer met de bal, Go Ahead staat compact, jaagt goed door en door fel de duels in te gaan wint het vaak de duels. In de 54e minuut een schot van afstand maar dit is een makkelijke redding voor Lyshaino. Go Ahead komt er een paar keer in de omschakeling uit komt, maar dit leidt niet niet tot kansen. Go Ahead schuift langzaam in de tweede helft hoger het veld op, SC Klarenbeek heeft geen antwoord hierop en begint de grip te verliezen op het veld wat voor veel irritatie zorgt. Vanuit de omschakeling speelt Go Ahead het in deze fase te slordig uit. Hierdoor blijft SC Klarenbeek geloven in een goed resultaat. De ruimtes worden groter bij SC Klarenbeek en vooral op de zijkanten kunnen ze het niet meer belopen. Gevolg 2-0, 3-0 en de 4-0. Na de 4-0  fluit de scheids af en wint Go Ahead hun laatste bekerwedstrijd en kunnen ze met een positief gevoel  aan de competitie beginnen.