Vandaag stond de derde bekerwedstrijd op het programma. ABS speelde thuis tegen Twenthe Goor. De eerste bekerwedstijd werd uit bij Lochem met 2-4 gewonnen. Afgelopen dinsdag (13 september) werd er verdiend verloren van WVV 1-5. Door de overige uitslagen in de poule was een overwinning voldoende om door te bekeren.

ABS met de eigen jeugdspelers Daan Anneveld en Daniël Klein Velderman in de basis begon voortvarend en stond binnen 5 minuten met 1-0 voor. Een van richting veranderd schot van Chiel Huis in ’t Veld vloog binnen. Daarna ging de wedstrijd beide kanten op waarbij Twenthe Goor ook een aantal kansjes kreeg. In de 28ste minuut maakte Paul Roetert op een scherpe voorzet van Youri Meijer de 2-0 bekwaam af.

In de gehele tweede helft was ABS de bovenliggende partij. Na een uur spelen maakte Yannick Duteweert de 3-0 en toen was het verzet helemaal gebroken. Door nog twee goals van Yannick was de hattrick een feit en de uiteindelijke uitslag 5-0.

Een verdiende overwinning van ABS waardoor ze in het het weekend van 22/23 oktober weer voor de beker mogen spelen. Komende zondag start de competitie thuis tegen Albatross. Aanvang 14:00 uur.