Sallandia heeft in de uitwedstrijd tegen Loenermark geen punten gepakt: de uitwedstrijd werd met 3-2 verloren.

Sallandia begon voortvarend en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt uit een hoekschop van Wesley Bosch. Na deze treffer zette Mitchell Kiffen een paar meter voor het doel Matchello Bosman vrij. Zijn inzet had absoluut de 0-2 moeten zijn, maar helaas ging deze er niet in.

Amper een minuut later lag aan de andere kant de 1-1 in het net na slap ingrijpen. Na een half uur na wederom slap ingrijpen kreeg Loenermark de 2-1 op een presenteerblaadje. Laatste tien minuten zette Sallandia meer druk en moest Loenermark achteruit. Twee minuten voor rust kon Kiffen profiteren en de 2-2 binnenschieten.

Na rust kreeg Loenermark een vrije trap te nemen aan de zijkant van het strafschopgebied. Ook deze bal werd binnengeschoten op een plek waar die er nooit in mag. De overige 35 minuten heerste Sallandia en kwam Loenermark nauwelijks van eigen helft af. Kansen waren er nog voor Dyon Makel en Nayaro Wittenberg en een schot van Marco van Meeteren ging rakelings langs de paal.

Vandaag was Sallandia de betere ploeg, maar als je op cruciale momenten voor Sinterklaas speelt en je eigen kansen niet benut dan win je de wedstrijd niet. De complimenten van Loenermark aan Sallandia omdat het de 1e keer dit seizoen was dat zij een uur lang werden teruggedrongen, maar je koopt er helaas niets voor.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Elsweide.