In Lettele verspeelde Sallandia een voorsprong en ging klungelig onderuit.

Dit weekend stond de uitwedstrijd tegen Lettele op het programma. Voor de wedstrijd een minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrie. Tevens speelde Sallandia met rouwbanden wegens het overlijden van oud jeugd – en 1e elftalspeler Furkan Kazci.

Sallandia begon scherp aan de wedstrijd en kwam binnen 5 minuten al op voorsprong. Een inzet van Marco van Meeteren kwam via de paal weer terug in het veld waardoor het voor Nayaro Wittenberg een koud kunstje was om deze binnen te werken. Na deze treffer werd het wat rommeliger op het hobbelige veld. Sallandia probeerde wel te voetballen maar slaagde daar maar moeizaam in.

Lettele hanteerde enkel de lange bal en gokte er op dat de bal een keer goed zou vallen. Na een half uur wel een mooi uitgespeelde aanval waarbij Wittenberg alleen op de keeper kon afgaan om de wedstrijd al vroegtijdig in het slot te gooien. Helaas werd deze kans gemist en gingen we met 0-1 rusten.

In de tweede helft begon Sallandia goed en had het controle over het duel. Een goede kans van Matchello Bosman werd ternauwernood met de voeten gered. Lettele werkte hard maar kon eigenlijk geen potten breken.

Na ruim een uur toch de 1-1. Bijzonder klungelig uitverdedigen zorgde ervoor dat Lettele de gelijkmaker in de schoenen werd geworpen. Ook aan de overige twee treffers gingen kapitale blunders aan vooraf. Enorm zuur dat we hier totaal onnodig de punten hebben laten liggen.

De komende twee weken zijn we vrij en kunnen we onze zonden overdenken. Dit mag ons echt niet meer gebeuren.