Ook in Bathmen werd begonnen met 1 minuut stilte voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Onder leiding van scheidsrechter Mulder werd er afgetrapt zonder Bram van Bessen en Stefan Hekman.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Iedereen wilde echt zijn best wel doen, maar het voetbal was niet best. De hobbelige grasmat was hiervan één van de oorzaken. Zonder een fatsoenlijk schot op goal of een kans voor beide ploegen kwam de rust met 0 – 0.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld. Veel duels, veel overtredingen, veel verkeerde passes en slecht voetbal. En deze slechte wedstrijd werd beslist door een prachtig doelpunt. Op de linkerkant van Overwetering werd de verdediging uitgespeeld en het schot viel bij de 2e paal hoog in het net. En dit gebeurde direct nadat in de 60ste minuut Maikel van Breukelen was gewisseld voor Mark Koudijs en de gewijzigde achterhoede net gevormd was.

Een half uur resteerde om er een gelijkspel uit te slepen. Maar we komen bijna niet gericht voor de goal en een kans krijgen we niet. Dennis Willemsen wordt nog gewisseld voor Jaimey Zeijseink en Ferdi van Breukelen krijgt een gele kaart. Alles gaat inde laatste 10 minuten naar voren, nu wel, maar het is aan onze keeper te danken dat het 1-0 blijft.

Weer een wedstrijd waarin we geen potten kunnen breken. We hebben nu 2 weken geen competitievoetbal en dus tijd om na te denken en met nieuwe energie aan de volgende wedstrijd te kunnen beginnen. Kijk naar de stand op de ranglijst en we moeten nu echt punten gaan pakken. Laat ook de supporters weer juichen.