Sallandia heeft de laatste competitiewedstrijd nipt verloren: tegen Broekland viel de 3-2 in de slotminuten.

Voor de wedstrijd een behoorlijk gepuzzel met de opstelling. Door blessures kon er geen beroep worden gedaan op Milan Makel, Rick Wolvenne, Orlando Rozen en Jordy Molemans. In de 1e helft vielen Nayaro Wittenberg en Wesley Bosch ook nog uit en dan weet je dat het een lastige middag gaat worden. De eerste helft was het een gelijk opgaande strijd met een kansen voor Jeremey van Krieken en Dyon Makel die na een enkelblessure weer terugkeerde en een goede indruk achterliet.

In de tweede helft raakten de krachten wat op en scoorde Broekland twee keer. In de slotfase vond Sallandia de tweede adem en kwam terug tot 2-2. Beide keren was Van Krieken het eindstation. Drie minuten voor tijd toch nog de 3-2 voor Broekland. Prima teruggekomen in de wedstrijd maar het was net niet genoeg.

Toch kunnen we terugkijken op een mooi seizoen waar veel jeugdspelers zijn doorgebroken zoals Nuno Huisman, Dyon Makel, Matchello Bosman en Nayaro Wittenberg. Ook jeugdspeler Jordy Nagtegaal deed het vandaag prima als rechtsback. Volgend seizoen hopen wij met deze jongens weer een stapje te kunnen maken.