Het is Sallandia niet gelukt om door te bekeren. Diep in blessuretijd maakte ABS de 2-2 waardoor zij zich plaatsten voor de KO-ronde.

Sallandia begon scherp aan de wedstrijd en was binnen 10 minuten 2x dichtbij een voorsprong. Eerst was het de pijlsnelle Pisas die z’n inzet van dichtbij door de keeper gestopt zag worden. Amper een paar minuten later een schot van Wakkermans van grote afstand die ternauwernood door de keeper onder de lat kon worden weggetikt.

Daarna een gelijk opgaande 1e helft waar beide ploegen lieten zien gewaagd aan elkaar te zijn. Na een half uur dan toch de voorsprong voor Sallandia. Pisas liet z’n tegenstander weer z’n hielen zien en de panklare voorzet werd door Bonevacia binnengekopt. ABS nam aan het eind van de 1e helft de regie wat over, maar kwam niet tot uitgespeelde kansen. Met 0-1 gingen we dan ook rusten.

In de tweede helft trok ABS de lijn van de 1e helft door en was wat comfortabeler aan de bal. Ook nu geen uitgespeelde kansen, maar wel 2 hoekschoppen die naast werden gekopt. Na een uur dan toch de gelijkmaker: na een goede aanname werd de bal keurig langs de kansloze Minnes geschoven. Sallandia moest wat verder terug en probeerde in de omschakeling gevaarlijk te worden. Een kwartier voor tijd loonde dit en schoof Bosman de 1-2 binnen. In blessuretijd dan toch de gelijkmaker. Een goede individuele actie werd prachtig binnengeschoten.

Door deze treffer bekert ABS verder, maar daar maalde niemand om aan Sallandia-zijde. De beker ga je toch nooit winnen waardoor het voor ons belangrijker was om te kijken of we ons in deze poule konden meten met Colmschate en ABS. Beide teams hebben wij niet van verloren en dat geeft vertrouwen dat we op de goede weg zijn.