Sallandia heeft de uitwedstrijd van Voorst gewonnen. In een wedstrijd waar het krachtsverschil enorm was, wonnen de Deventenaren met 2-6.

Sallandia zette vanaf de 1e minuut hoog druk waardoor Voorst direct in grote problemen kwam. Na een paar minuten spelen onderschepte Van Meeteren de bal en diens voorzet werd slecht verwerkt waardoor het voor Wittenberg een koud kunstje was om de 0-1 binnen de schieten.

Na 12 minuten en al een aantal gemiste kansen scoorde Pisas de 0-2. Voor rust voerden Bonevacia en Van Krieken de score op tot 0-4. Deze score had wat hoger uit kunnen vallen, maar de precisie ontbrak. Ook was de ploeg bij vlagen slordig maar Voorst wist hier niet van te profiteren.

Na rust viel vrij snel de 0-5 door van Krieken. Het spel werd slordiger en kreeg Voorst twee doelpunten in de schoot geworpen. Daarna voerde Sallandia de druk weer op en wist alleen Van Krieken nog een keer te scoren. Tekenend voor de ploeg is dat men ondanks de ruime zege toch niet helemaal tevreden was. Zeven punten uit drie wedstrijden is natuurlijk een goede start, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.

Volgende de thuiswedstrijd tegen CCW. De ploeg van Bart Vos is ook begonnen met zeven punten en zal vol zelfvertrouwen naar de Zandweerd komen. Sallandia laat echter al jaren zien thuis weinig punten te verspelen. Een interessante ontmoeting.