Sallandia heeft vandaag een clubrecord geëvenaard. In 1994/1995 en 2013/2014 lukte het Sallandia om 11 overwinningen in de vierde klasse te behalen.

Door een 4-0 overwinning tegen  vv Voorst vandaag lukte dit voor een 3e keer en lijkt het record de komende weken te sneuvelen. De eerste helft vandaag was van Sallandia zijde niet geweldig. Voorst zakte diep in op eigen helft en hield de as goed dicht. Toch lukte het Sallandia over de zijkanten om twee doelpunten te maken voor rust. Eerst was het Dyon Makel die na 10 minuten een voorzet van Jeremy van Krieken kon binnentikken. Na een half uur kon z’n broer Milan niet achterblijven en kopte een indraaiende bal van Wesley Bosch goed in.

Sallandia kwam veel beter uit de kleedkamer en kwam de tweede helft ook niet in de problemen. Na ruim een uur spelen een prachtig schot van Matchello Bosman die op de kruising uiteen spatte. De rebound werd door Marco van Meeteren binnengekopt. Voorst was definitief geknakt en kon geen vuist meer maken. In de slotfase nog een goede voorzet van de teruggekeerde Emir Balavac die door Mitchel Kiffen werd binnengewerkt.

Door de gelijke spelen van Loenermark en Diepenveen is er een klein gaatje geslagen. De komende drie weken staan er lastige wedstrijden op het programma tegen CCW, Loenermark en Elsweide. In de heenronde leverden deze drie wedstrijden slecht 1 punt op. Na deze wedstrijden kunnen we echt zien waar we staan.

ViaClubcorrespondent DVV Sallandia
Vorig artikelVV Gorssel doet zichzelf te kort in de eerste helft tegen FC Aramea