Na twee goede overwinningen een onherkenbaar CCW vanmiddag. De ploeg speelde met name een dramatische eerste helft en moest daar uiteindelijk de verdiende tol voor betalen.

Niets maar dan ook niets ging er goed vanaf de aftrap, de ploeg ontbeerde het vanmiddag om het de thuisploeg zeker de eerste helft ook maar een strobreed in de weg te leggen liep mede daardoor voornamelijk achter de tegenstander aan, zonder dat die overigens tot heel geweldig voetbal kwamen en de kansen die Veluwezoom kreeg kwamen voor uit geklungel bij CCW, en zodoende kwam de ploeg er niet aan dat het z’n tien minuten voor rust op achterstand kwam, een hoge voorzet werd ontzettend slecht verwerkt en daar wist notabene de rechtsachter van Veluwezoom goed te profiteren, en dat betekende de 1-0, en dat was zeker verdiend op dat moment. Ook hierna kreeg de thuisclub nog wel wat kleine mogelijkheden om de voorsprong nog voor de rust uit te bouwen, maar gelukkig voor CCW slaagde het daar ook niet in.

In de rust zal er vast wel het e.e.a. gezegd zijn, maar veel geholpen leek het niet, en na z’n tien minuten werd dus weer met de neus op de feiten gedrukt, nu overigens wel met een schitterend doelpunt, vanaf de linkervleugel werd goed naar binnen gesneden en met een voortreffelijke trap in de verre bovenhoek was doelman Jochem van Ruth volkomen kansloos, 2-0. Direct na dit doelpunt bracht trainer Bart Vos twee verse invallers en de CCW wat voortvarender te werkt, kreeg duidelijk de overhand, kreeg ook echt serieuze kansen, maar ontbrak het steeds aan kwaliteit /scherpte om nog verandering in de stand aan te brengen. Uiteindelijk een zeker onnodige maar toch ook wel weer verdiende nederlaag, en heeft de ploeg zich hiermede echt een slechte dienst bewezen.

Volgende week zondag nieuwe kansen, maar dat zal weer hele tour worden, koploper Sallandia komt op bezoek, aanvang zoals altijd 14.00 uur.