Sallandia heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop verloren. In een matig duel werd met 4-0 verloren.

SDOL begon veel scherper aan de wedstrijd en nam met veel bewegende mensen snel het initiatief in de wedstrijd. Sallandia had moeite met de bewegende mensen en was overal een stap te laat. Een logisch gevolg was dan ook de 1-0 voor de thuisploeg. Vlak voor rust nog 2 kansen voor Molemans en Wolvenne maar zij wisten niet te scoren.

Na rust een zelfde spelbeeld. SDOL die de lakens uitdeelde en de Deventenaren die hier praktisch niets tegenover konden stellen. De uiteindelijke 4-0 eindstand was dan ook geenzins geflatteerd. Alleen Stan Wakkermans kon zich nog onderscheiden door als enige wel het gewenste niveau te behalen.

De afwezigheid van een aantal bepalende spelers speelde zeker een rol maar mag geen excuus zijn voor dit matige optreden. 4 februari start de 2e seizoenshelft tegen Hoonhorst en zullen wij er weer staan. Al met al heerst er wel tevredenheid als je als promovendus na één seizoenshelft in de top 3 staat.