Opnieuw een stadsderby in de vijfde klasse: IJsselstreek ontving laagvlieger DVV Go Ahead op Sportpark Keizerslanden. IJsselstreek is bezig met een fantastisch seizoen, terwijl de rood-gelen nog steeds wachten op hun eerste overwinning.

Go Ahead begon sterk aan de wedstrijd. Dit mede door het onnauwkeurige voetbal van IJsselstreek. Hierdoor lag er in de counter veel ruimte voor de rood-gelen die verrassend op een 0-1 voorsprong kwamen. Jordy Molemans kreeg de bal diep gespeeld en met een mooie boog wipte hij de bal over de keeper heen.

Vlak daarna kwam Go Ahead nog een paar keer goed voor de goal, maar vergat het de eindpass te geven. Dan zul je zien dat de goal aan de andere kant valt. Door de gelijkmaker van IJsselstreek keerde ook het wedstrijdbeeld en werd IJsselstreek steeds sterker. Go Ahead bleef achteruit lopen en kreeg nog voor rust de tweede en derde om de oren.

Mede door vele blessures had Go Ahead al vroeg drie keer moeten wisselen. Na rust scoorde IJsselstreek nog 3 keer en eindigde de stadsderby in een 6-1 overwinning voor IJsselstreek op Go Ahead.