Go Ahead spoelt vieze smaak snel weg en tankt vertrouwen – UPDATE video

Op zondag 11 oktober 2020 stonden Go Ahead en De Vechtse sportvereniging Vlug en Lenig tegenover elkaar. In de eerste helft begon Go Ahead erg sterk en creëerde het meerdere kansen tegen VenL. Wieger Heerts en Jasper Husken scoorden allebei op assist van Rayshon Adamus wat resulteerde in een 2-0 voorsprong bij rust.

In de 2de helft nam Go Ahead geen genoegen met een 2-0 voorsprong en gezien de kansen die ze kregen in de eerste helft, had de ploeg al met 4-0 voor kunnen staan. Go Ahead ging vol op de aanval en Wieger Heerts, Jasper Husken en Erce Sahin scoorden in de 2de helft nog voor hun club. Ook VenL scoorde 1 keer. De vieze smaak van vorige week is weer snel weg gespoeld door de ploeg van Go Ahead. De wedstrijd eindigde in een welverdiende 5-1 overwinning