Davo heeft de eerste punten binnen en in het kelderduel tegen Hoonhorst ook nog hele belangrijke. Na een 0-2 ruststand werd door een enorme wilskracht met 3-2 gewonnen.

Met de beste bedoelingen begon Davo aan het duel, maar de eerste kans was voor Hoonhorst: al in de 1ste minuut kwam de bal al tegen de lat. Vervolgens kreeg Davo wat meer grip op de wedstrijd, alhoewel dit slechts tot één kans leidde; een gevaarlijke corner na 14 minuten spelen. Goed ingrijpen van Sylvan van der Vegt in de 20ste minuut voorkwam een achterstand.

In de 23ste minuut had Davo pech, want een snoeiharde vrije trap van Wesley Willems belandde op de paal. Na een half uur spelen kwam Davo op achterstand: 0-1. Davo gaf toch teveel ruimte weg. Het leed was nog niet geschied, want een minuut later kwamen de gasten op 0-2. Wederom wat pech voor Davo vlak voor de rust. Twee gevaarlijke corners betekenden bijna een doelpunt, waarbij Gerrit Amelink dichtbij een treffer was. Nog meer tegenslag voor Davo betekende het geblesseerd uitvallen van Quint Mulder en Mohamed Ghoudane.

Na de rust een ander spelbeeld. Een goede aanval via Sidney Pinkster en Nino Zeilstra had meer verdiend. Davo toonde wilskracht en in de 61ste minuut kopte Ahmet Izci na een verre ingooi van Wesley Willems de 1-2 binnen. Even daarna kwam Davo met de schrik vrij toen Hoonhorst alleen op de doelman af kwam, maar miste.

In de 65ste minuut ging een knap schot van Sidney Pinkster net over, maar op aangeven van Sidney Pinkster wist Onnie Ngoetra in de 70ste minuut de 2-2 te scoren. Davo bleef daarna de bovenliggende partij. In de 77ste minuut werd Ahmet Izci onderuit gehaald in het zestienmetergebied en de goed leidende arbiter, die er bovenop stond, kon niet anders dan een strafschop geven. Sylvan van der Vegt bleef koel: 3-2. De slotfase was spannend, maar Davo kreeg uiteindelijk nog de beste kans want in de blessuretijd landde een schot van Sidney Pinkster op de lat. Kortom, een belangrijke zege voor Davo.

Opstelling: Van Emmerik, Willems, Amelink, V.d. Vegt, Boudewijnse, Q. Mulder (Dziegieleswki), Ngoetra, Pinkster, Zeilstra (Y. Mulder), Izci en Ghoudane (de Vries).