Deze middag kwam de verdiende kampioen op bezoek op De Rielerenk. Vooraf werd door aanvoerder Sidar Gunseli een bloempje overhandigd aan de aanvoerder van de bezoekers.

Voor de thuisploeg zou een overwinning betekenen dat het de 3de periode zou pakken. Echter kwam de thuisploeg in de eerste helft geen moment in de wedstrijd. Wat er aan de hand was met de ploeg van trainer Remco Goldenbeld? Geen idee. Maar het was geen schim van de ploeg die met veel intensiteit en energie de laatste weken verschillende tegenstanders afjoeg.

Ruststand 0-3

In de tweede helft speelde Go-Ahead een verloren wedstrijd waarbij er nog mooie kansen werden gemist over en weer. Beide ploegen wisten nog 1 keer te scoren wat resulteerde in een 1-4 eindstand.

Door een gunstige uitslag bij Terwolde speelt de thuisploeg in de 1ste ronde van de nacompetitie op 4 juni tegen EDS uit de vierde klasse.