Vandaag weer een belangrijke wedstrijd in de competitie en wel tegen Holten. In deze klasse blijft het tot het laatste weekend spannend gezien de promotie-/degradatieregeling.

In het begin van de wedstrijd wordt een vrije trap van Nick Oosterwijk gered door de keeper van Holten. Overweteringspeler Bram van Bessen ontvangt een gele kaart na een overtreding op een een speler van Holten. Het spel golft op en neer, waarbij Overwetering de overhand heeft.

Halverwege de 1e helft verliest Overwetering de bal op het middenveld en de rechtsbuiten van Holten gaat er van door en scoort de 0-1.
Na een half uur neemt Nick Oosterwijk een hoekschop en Bram de Haas scoort uit een scrimmage 1-1. Oskar Kappert moet ook een gele kaart in ontvangst nemen na een ongelukkige overtreding.

Holten krijgt in de 1e helft nog een goede mogelijkheid, het schot gaat net naast. Ruststand 1-1.

Na een kwartier in de 2e helft brengt Ferdi van Breukelen Nick Oosterwijk in scoringspositie en Nick maakt de 2-1 voor de groen-gelen.
Dennis Willemsen en Nick Logtenberg komen in het veld voor Remon Elshof en Henry Rozen. Nick Logtenberg maakt bij zijn 1e balcontact bijna de 3-1.

Maikel van Breukelen raakt geblesseerd en wordt vervangen door Mark Koudijs. Vlak na de wissel scoort Bram de Haas op voortreffelijke wijze 3-1 na goed voorbereidend werk van Mark Koudijs en Nick Logtenberg. Jelle Lucassen wisselt Nick Oosterwijk af.

Overwetering moet de wedstrijd vervolgens rustig uitspelen, maar Holten maakt 10 minuten voor tijd 2-3. Vlak daarna redt doelman Paul Vlaskamp uitstekend op een afstandsschot van Holten. Uiteindelijk wordt deze pot winnend afgesloten en doet Overwetering dus wat het moest doen: winnen van Holten. De 5e overwinning op rij.

Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie uit tegen Warnsveldse Boys op 2e Pinksterdag.

Bronclubcorrespondent Sportclub Overwetering
Vorig artikelKampioen CCW’16 sluit af met goede overwinning
Volgend artikelGo-Ahead pakt derde periode