Vandaag komt SV Zwolle op bezoek.

De thuisploeg begint om de gasten vast te zetten en de bal gaat soepel van voet na voet. De aanvallers van de thuisploeg zijn een plaag voor de defensie van SV Zwolle. Prima individuele acties in de 1-op-1 acties. Met kunst- en vliegwerk en het nodige fortuin blijven doelpunten uit.

SV Zwolle hanteert alleen maar de lange bal welke probleemloos verwerkt kan worden. Centrale duo Mischa Nijman en Sven Loos hebben de boel prima onder controle. Echter is het altijd oppassen bij weer een blinde bal van de bezoekers.

Na een half uur is het dan toch raak. Eerst wordt er goed druk gezet op een afgeslagen bal door Gideon Ogbe welke meteen doorspeelt op Jermain Fransica. Hij stelt met een simpele maar prachtige voetbeweging Sidar Gunesli in staat om de 1-0 aan te tekenen. 5 Minuten voor rust weet Go-Ahead de marge de verdubbelen als Donovan er bekeken 2-0 van maakt.

Na de rust verandert er niks aan het spelbeeld: het is Go-Ahead met de bal en kansen. Het is een ware schiettent aan het worden. Af en toe komt SV Zwolle eruit en krijgt het een mogelijkheid om op het scorebord te komen.

Bij een korte corner tussen Sidar en Jermain schiet de laatste de bal hard onder de keeper door, 3-0. Af en toe moet SV Zwolle aan de noodrem trekken en zo ook in het 16 meter gebied. Mischa Gaat achter de bal staan en schiet deze hoog hard in het dak van het doel. 4-0 En dit is tevens de eindstand.

Doelpuntenmakers: Sidar Gunseli, Donovan van der Heuvel, Jermain Fransica en Mischa Nijman.

Bronclubcorrespondent DVV Go-Ahead
Vorig artikelOngelukkig verlies Schalkhaar in Reutem
Volgend artikelSV Colmschate ’33 komt 3 keer op voorsprong maar verliest van effectief Albatross