Ten eerste de felicitaties richting CCW’16: de terechte kampioen in deze vijfde klasse. Go-Ahead gaat vandaag richting Epe waar SV Wissel de tegenstander is deze middag.

De thuisploeg begint in een 1-3-4-3 formatie. Vanaf minuut 1 gaat Go-Ahead op jacht om te scoren en meteen worden er al 2 kansen gecreëerd. Door de bal snel van voet na voet te laten gaan, weet het steeds met name Donovan van de Heuvel in een 1 tegen 1 te zetten. Al snel is het raak door Jermain Francisca. Deze schuift de bal bekeken raak.

Echter worden ook de mooiste kansen verprutst. Een misverstand in de laatste linie van SV Wissel en een attente Donovan van de Heuvel betekent een 0-2. Langzaam begint SV Wissel de beslissingen van de scheidsrechter steeds meer in twijfel te trekken in woord en gebaar. In de 40ste minuut vindt de leidsman het welletjes en besluit SV Wissel even te laten af koelen in de kleedkamer. In de resterende eerste helft wordt er niet meer gescoord.

SV Wissel komt met een frisse dosis wilskracht uit de kleedkamer. Het wint steeds meer 2de ballen en schuift langzaam richting de goal van Go-Ahead. Door 3 verse krachten te brengen, waaronder de baltovenaar Filip Arsic terugkomend van een blessure, krijgt Go-Ahead weer grip op de wedstrijd.

Sidar jaagt een bal hard en heerlijk tegen de touwen 0-3. Meteen daarna scoort SV Wissel de 1-3 en begint het weer iets geloof te krijgen. Go-Ahead vergeet het duel definitief in het slot te gooien en verschillende kansen worden gemist. Eindstand 1-3.